**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ НА КРЕДИТ!

Централна климатизация

Централна климатизация представлява система за отопление или охлаждане на големи сгради - битови, административни или промишлени, състояща се от един или няколко външни агрегата с подходяща мощност разположен отвън, които са свързани чрез тръби или въздуховоди към вътрешни модули, доставящи топъл или студен въздух в помещенията. На пазара се предлагат различни+ видове системи за централна климатизация, които работят на различен принцип, но тяхната функция е една и съща - контрол на температурата на вътрешния въздух. Едно от основните предимства на системите за централна климатизация е тяхната гъвкавост при проектиране, която позволява да се използват различни вътрешни модули в зависимост от конкретните нужди и предназначение на вътрешното помещение. Така например, с една и съща система за централна климатизация може да контролирате оптимално климата както в просторно лоби, така и в малка хотелска стая и сървърна зала едновременно, като предварително планирате нужната мощност за всеки един модул от системата централната климатизация.

Улесненият монтаж и по-малкото необходимо монтажно място за външните тела на системите за централна климатизация също ги правят много предпочитани, а в допълнение с възможността за разполагане на дълги свързващи тръби, те стават особено предпочитани за сгради с голяма площ и височина.

Pic