Запиши се за промоции

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Toshiba Suzumi - комфорт, на който не можеш да устоиш

2019-04-24 11:05:16 0 By: admin Times Read: 143
Toshiba Suzumi - комфорт, на който не можеш да устоиш

В тази статия ще се опитаме да ви представим функциите и предимствата на серията климатици Suzumi на световния гигант Toshiba. Безспорен е фактът, че въпреки широкото разнообразие на марки и модели климатици и голямата конкуренция в бранша в много отношения моделите на Toshiba са ненадминати. Неслучайно са едни от малкото, които дават 5 години гаранция на своите продукти.

Инверторните климатици от серията Suzumi разполагат с бутон за изключителна безшумност, освен това в режим "Comfort Sleep" ще си осигурите пълен комфорт през нощта, тъй като системата ще компенсира естествено по-ниската температура.  


Един от приоритетите на световния бранд Toshiba е качеството на въздуха, климатиците Suzumi разполагат с функция за самопочистване, която намалява влагата, предизвикваща образуване на мухал във вътрешното тяло. Освен това всеки един климатик от серията е с филтрираща система IAQ , която притежава изключително мощни антивирусни, антибактериални и премахващи миризмите ефекти. Тази високотехнологична система за филтриране гарантира абсолютно чист въздух в помещението.  Благодарение на отличните антибактериални свойства, климатиците от серията Suzumi са напълно подходящи за най-малките – бебета и деца, предразположени към алергични реакции.

Освен високата енергийна ефективност, която притежават, климатиците Toshiba Suzumi имат двойно-роторен компресор, благодарение, на който се постига по-малко загуби на енергия, висока надеждност и нисък шум, който е едва доловим за човешкото ухо.  

Вижте още от предимствата и функциите на климатик Toshiba Suzumi, можете да се свържете и с нашите консултанти на посочените телефони за допълнителни въпроси, информация и поръчки.

 


Related Posts

Comments

Write Comment

2016 Clima-tic.com - Всички права запазени! Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

За контакти

Нашето местоположение

София 1000, бул. Витоша 63


Email: info@clima-tic.com Email: klimainjinering@abv.bg

+359 896 82 17 53