Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-3E54VA

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-3E54VA

Производител : Mitsubishi Electric
Код на продукта : Mitsubishi Electric MXZ-3E54VA
Наличност : В наличност

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-3E54VA

2,979.00лв.
-+