Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-3E68VA

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-3E68VA

Производител : Mitsubishi Electric
Код на продукта : Mitsubishi Electric MXZ-3E68VA
Наличност : В наличност

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-3E68VA

3,579.00лв.
-+