Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-4E72VA

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-4E72VA

Производител : Mitsubishi Electric
Код на продукта : Mitsubishi Electric MXZ-4E72VA
Наличност : В наличност

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-4E72VA

4,529.00лв.
-+