Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-4E83VA

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-4E83VA

Производител : Mitsubishi Electric
Код на продукта : Mitsubishi Electric MXZ-4E83VA
Наличност : В наличност

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-4E83VA

5,029.00лв.
-+