Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-5E102VA

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-5E102VA

Производител : Mitsubishi Electric
Код на продукта : Mitsubishi Electric MXZ-5E102VA
Наличност : В наличност

Инверторна мултисистема Mitsubishi Electric MXZ-5E102VA

6,279.00лв.
-+